A Te Vőfélyed

Országos Vőfély  Szövetség elnöke

Balázs Sándor

A hagyományok ötvözése a mai kor elvárásaival.

Sándor vőfély vagyok, és ezt a megtisztelő mesterséget, több mint harminc éve sikeresen művelem. A hagyományokat és a folyamatosan fejlődő, változó igényeket, mai trendet, műsoromba rugalmasan beépítve a párok és a násznép elvárásai alapján valósítom meg.A 80-as években az első Ki-Mit Tud döntős helyezés néptánc kategóriában, nagy ugró deszka volt a vőfély mesterség, hagyomány ápolásában, gyakorlásában, hiszen egy jó szakinak nem árt, ha maga is ért a mulatáshoz, mielőtt másokat is erre ösztönöz, buzdít.Számos lakodalom telt el azóta, melyek rutint, tapasztalatot türelmet, kiállást és megértést adtak ebben a szakmában, ez a legfontosabb kincs egy vőfély számára.

Az elmúlt évek médiában megjelent interjúim, valamint a Wedding Gálán elért eredménynél is fontosabb számomra a násznép pozitív visszajelzése.A Wedding Gála, egy különleges díj kiosztó, az esküvők szolgáltatói, mint zenekar, Étterem, Videós, fotós, stb, szavazataikat adták le vőfély kategóriában, ahol Magyarország első három Vőfélye között voltam. Ez az Együttműködés díja, nagy elismerés volt számomra, hisz ezekre a Vőfélyekre nyugodtam rábízhatjátok esküvőtök szervezését, koordinálását, ők azok, akik képzik magukat, részt vesznek szakmai fórumokon, a Nemzetközi szakma legnagyobbjaitól tanulnak, újítanak közösen, hogy te kedves házasulandó a legjobb áron a legjobb szolgáltatáshoz juss hozzá.Az elvárásoknak megfelelően igazodunk a felkérésekhez, ahol városokban egyre nagyobb igény van a Ceremónia mesterekre, ennek megfelelően Bocskai öltönyben, mint modern vőfélyként szerepelek.

Országos Vőfély Szövetség tagjai

    www.vofelyszovetseg.hu

A Szövetséget szakmájukban és esküvő szolgáltatók széles körében elismert, minősített vőfélyek alkotják.  Ritka az olyan vőfély, aki jól kommunikál a násznéppel, ezt nem csak versekre és betanult műsorra értem, hanem spontán történő koordinálásnak, hisz nem minden esküvő és násznép egyforma. Ma már nem lehet, egy betanult sablon anyaggal levezetni az esküvőt, ennél mára többre van szükség.

A szövetség tagjai hosszú idő alatt sajátították el a beszéd technikát, hangulatkeltést, kiállást, akik kitűnő csapattársak és vőfélyek, aki hűen adják vissza az esküvők hangulatát.  Természetesen urbanizálódott vőfélyekről van szó, ők profin vezetik le a városi esküvőket, továbbra is őrizve a hagyományokat, de a jó ízlés határán belül igényeknek megfelelően a játékokkal és előadásmóddal. Rutinosan és rugalmasan kezelik az esküvőn felmerülő problémát és konfliktust, kitűnően és nem feltűnően dolgoznak. Kommunikációjuk, szervezőkészségük, sok párnak tette felejthetetlenné és csodálatossá a napját.

A dátum lekötésnél szerződést írunk, amit foglalóval tudsz érvényesíteni.

Foglaló: Otp 11773456-01256228-00000000

Balázs Sándor – Vőfély , moderátor, ceremóniamester lakodalomba és egyéb rendezvényre