Vőfélyek

Vőfélyek esküvőre – Balázs Sándor és Hideg István

Balázs Sándor

Balázs Sándor vőfélySándor vőfély vagyok, és ezt a megtisztelő mesterséget, több mint harminc éve sikeresen művelem. A hagyományokat és a folyamatosan fejlődő, változó igényeket, mai trendet, műsoromba rugalmasan beépítve a párok és a násznép elvárásai alapján valósítom meg.A 80-as években az első Ki-Mit Tud döntős helyezés néptánc kategóriában, nagy ugró deszka volt a vőfély mesterség, hagyomány ápolásában, gyakorlásában, hiszen egy jó szakinak nem árt, ha maga is ért a mulatáshoz, mielőtt másokat is erre ösztönöz, buzdít.Számos lakodalom telt el azóta, melyek rutint, tapasztalatot türelmet, kiállást és megértést adtak ebben a szakmában, ez a legfontosabb kincs egy vőfély számára.
Balázs Sándor vőfélyAz elmúlt évek médiában megjelent interjúim, valamint a Wedding Gálán elért eredménynél is fontosabb számomra a násznép pozitív visszajelzése.A Wedding Gála, egy különleges díj kiosztó, az esküvők szolgáltatói, mint zenekar, Étterem, Videós, fotós, stb, szavazataikat adták le vőfély kategóriában, ahol Magyarország első három Vőfélye között voltam. Ez az Együttműködés díja, nagy elismerés volt számomra, hisz ezekre a Vőfélyekre nyugodtam rábízhatjátok esküvőtök szervezését, koordinálását, ők azok, akik képzik magukat, részt vesznek szakmai fórumokon, a Nemzetközi szakma legnagyobbjaitól tanulnak, újítanak közösen, hogy te kedves házasulandó a legjobb áron a legjobb szolgáltatáshoz juss hozzá.Az elvárásoknak megfelelően igazodunk a felkérésekhez, ahol városokban egyre nagyobb igény van a Ceremónia mesterekre, ennek megfelelően Bocskai öltönyben, mint modern vőfélyként szerepelek.

Hideg István Vőfély

Hideg István vőfélyA szakmában kevés olyan vőfély van, aki jól kommunikál a násznéppel, ezt nem csak versekben és betanult műsorra értem, hanem spontán történő koordinálásnak, hisz nem minden esküvő és násznép egyforma. Ma már nem lehet, egy betanult sablon anyaggal levezetni az esküvőt, ennél mára többre van szükség. Sándor Pistivel egy vidám napon találkozott 5 évvel ezelőtt, aki ezt megelőzően is vezetett esküvőket, de még nem ismerte a szakma apróbb fogásait. Ez idő alatt el sajátította a beszéd technikát, hangulatkeltést, kiállást, egy kitűnő csapattárs és vőfély, aki hűen adja vissza az esküvők hangulatát. Nyugdíjas rendőrtisztként, 46 évesen, mint humoros előadó kamatoztatja munkáját az esküvőkön, rengeteg pozitív visszajelzéssel. Természetesen ő is urbanizálódott vőfély, így profin vezeti a városi esküvőket, továbbra is őrizve a hagyományokat, de a jó ízlés határán belül igényeknek megfelelően a játékokkal és előadásmóddal. Rutinosan és rugalmasan kezeli az esküvőn felmerülő problémát és konfliktust, kitűnően és nem feltűnően dolgozik. Kommunikációja, szervezőkészsége, sok párnak tette felejthetetlenné és csodálatossá a napját.

Balázs Sándor – Vőfély , moderátor, ceremóniamester lakodalomba és egyéb rendezvényre